aboutus

Tianjin Ruiyuan Electric Material Co,.Ltd

Tianjin Ruiyuan Electric Material Co,.Ltd
1
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: Rvyuan
Aantal werknemers: >100以上
Jaarlijkse omzet: 2Mllion-3Million
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

RUIYUAN werd gevestigd in 2002, gelegen in Tianjin-Stad, de tweede - de grootste havenstad in China.We heeft zich op verschillende soorten hoogte geconcentreerd - kwaliteitsdraden: geëmailleerd om koperdraad, isoleerde het rechthoekige geëmailleerde koperdrievoud draad, zijde behandelde Litz-draad, draad plakkend en speciale geëmailleerde draad 19 jaar. Ruiyuan is één van de pioniers in het produceren van micro emailleerde dun draden onder 0.03mm in China. Ons R&D-team heeft 20 jaar van marktervaring. In 2019, is onze fijnste diameter 0.011mm, en de massaproduktie is bereikt. Elk van onze die producten zijn UL, RoHS wordt verklaard, overeenkomstig de industrienormen IEC60317, JIS C 3202, NEMA, NW82.

Geschiedenis

Opgericht in 2002, is Ruiyuan in de vervaardiging van geëmailleerde koperdraad 19 jaar geweest. Wij zijn één van de pioniers in het produceren van micro emailleerden dun draden onder 0.03mm in China. Wij hebben het doel van „nul speldeprikken na zich het uitrekken“ tien jaar bereikt. In 2019, is onze fijnste diameter 0.011mm, en de massaproduktie is bereikt. Wanneer de vertoningen de transformatorindustrie terugkeren, zijn wij het Chinese merk van No.1 met een aandeel van cake. Wij combineren de beste productietechnieken en de emailmaterialen om een hoogstaande, het best geëmailleerde draad te creëren. De geëmailleerde draad ligt centraal bij technologie wij elke dag – toestellen, generators, transformatoren, turbines, rollen en veel meer gebruiken. Tegenwoordig, heeft Ruiyuan de globale voetafdruk om onze partners in markt te steunen.

Als belangrijke geëmailleerde draadleverancier, combineert Ruiyuan de beste productietechnieken en de emailmaterialen om tot een hoogstaande, het best geëmailleerde draad te leiden. Tegenwoordig, heeft Ruiyuan de globale voetafdruk om onze partners in markt te steunen.

Dienst

Ruiyuan heeft een erfenis van innovatie, samen met vorderingen in geëmailleerde draad, is ons bedrijf door een standvastige verplichting aan integriteit, de dienst en ontvankelijkheid aan onze klanten gegroeid. Als belangrijke leverancier van de draad van het emailkoper, hebben wij een reputatie voor het verstrekken van een superieure klantenervaring en een prima kwaliteit en een samenwerking verdiend. Wij verheugen ons op het blijven op basis van kwaliteit, innovatie en de dienst groeien. Wij wedijveren de internationaal beroemde geëmailleerde draadmerken voor productie, technologie, grondstoffen. Wij overtreffen hen in termen van de „dienst, snelle reactie“. More and more bekende klanten kiezen ons als leverancier-Philips, Bosch, Panasonic, Samsung…

Ons Team

Ruiyuan trekt vele opmerkelijk technische en beheerstalenten aan, en onze stichters hebben het beste team in de industrie met onze visie op lange termijn gebouwd. Wij respecteren de waarden van elke werknemer en voorzien hen van een platform om tot Ruiyuan een grote plaats te maken om een carrière te kweken.

Contactgegevens